Back to प्याज

जातको नाम: रेड क्रियोल

General Information


Scientific Name :
Recommended Area (सिफारिस क्षेत्र) : तराई, पहाड र उच्च पहाड तीनै भौगोलिक क्षेत्रमा क्रमशः कार्तिकदेखि मंसिर, भाद्रदेखि कार्तिक र फागुनदेखि चैत्रसम्म लगाउने
Recommended Domain :

Agronomical Characteristics


Maturity Days (पाक्ने दिन) : ६०
Maturity Duration :
गुण तथा विशेषताहरू :
उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) :
फूल फुल्न लाग्ने समय (दिन) :
बाली पाक्ने समय (दिन) :

Other Characteristics


न्युनतम उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) :
अधिकतम उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) :
Yield Index :
बोटको औसत उचाई (से.मि.) :
रोपण समय :
विविधताको प्रकार :
सिफारिस बर्ष : 2046
हजार दानाको तौल (ग्राम) :