⏪ Back to प्याज
जातको नाम: रेड क्रियोल
General InformationScientific Name : Recommended Area (सिफारिस क्षेत्र) : तराई, पहाड र उच्च पहाड तीनै भौगोलिक क्षेत्रमा क्रमशः कार्तिकदेखि मंसिर, भाद्रदेखि कार्तिक र फागुनदेखि चैत्रसम्म लगाउने Recommended Domain : Agronomical CharacteristicsMaturity Days (पाक्ने दिन) : ६० Maturity Duration : गुण तथा विशेषताहरू : उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) : फूल फुल्न लाग्ने समय (दिन) : बाली पाक्ने समय (दिन) : Other Characteristicsन्युनतम उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) : अधिकतम उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) : Yield Index : बोटको औसत उचाई (से.मि.) : रोपण समय : विविधताको प्रकार : सिफारिस बर्ष : 2046 हजार दानाको तौल (ग्राम) : |