Back to गहुँ

जातको नाम: अन्नपूर्ण ३

General Information


Scientific Name :
Recommended Area (सिफारिस क्षेत्र) : लुम्ले र पाख्रीवास क्षेत्रको ११०० मिटरदेखि १७०० मिटर उचाइसम्मको भूमि
Recommended Domain :

Agronomical Characteristics


Maturity Days (पाक्ने दिन) : १६५
Maturity Duration :
गुण तथा विशेषताहरू :
उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) :
फूल फुल्न लाग्ने समय (दिन) :
बाली पाक्ने समय (दिन) :

Other Characteristics


न्युनतम उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) :
अधिकतम उत्पादन क्षमता (मे. टन/हे.) :
Yield Index :
बोटको औसत उचाई (से.मि.) :
रोपण समय :
विविधताको प्रकार :
सिफारिस बर्ष : २०४७ (१९९१)
हजार दानाको तौल (ग्राम) :